..

Uplynulý rok sa niesol v znamení zabehávania značky newyorkcity.sk na slovenskom internete. Veľa sme sa o New Yorku pri písaní článkov naučili, a trúfam si tvrdiť – ak najbližšie pôjdem do New Yorku – budem o ňom vedieť oveľa viac ako pred mojou prvou cestou, ktorá bola spúštačom týchto stránok.

Poďme si teda zhrnúť prvý polrok fungovania týchto stránok. Najväčší úspech? Jednoznačne priazeň vás čitateľov. Naozaj som netušil, že vyše 300 z vás sa stane fanúšikmi našej stránky na facebooku a denne nás navštívi vyše stovka podobných.

Doteraz sme pre vás publikovali vyše troch stoviek článkov, vyše 500 obrázkov, a od septembra nás navštívilo vyše 10 000 čitateľov. Čo vás zaujímalo najviac?

Keďže na hlavné kľúčové slová ako new york, či new york city nás Google ešte stále usilovne ignoruje – musíme sa uspokojiť s long tailom. Najviac 47 percent z návštevníkov prišlo vďaka odkazom z iných stránok – vďaka radiofm.sk, či seochat.sk za povšimnutie.
Nemenej dôležitým zdrojom návštevnosti bol facebook, a v od nového roku vám prinesieme novinky aj prostredníctvom twitteru.

Najčastejšie ste hľadali

  1. sprievodca new york
  2. new york pamiatky
  3. vianoce v new yorku
  4. new york pocasie
  5. letisko new york
  6. co vidiet new york

New York vás teda očividne zaujíma a my to vieme. Preto aj v nasledujúcom roku 2010 budeme prinášať ďalšie a ďalšie články – môžete sa tešiť na špeciálne sekcie, sprievodcu Central parkom, či nové funkcionality. Štastný nový rok!

I_obalka_R05
Kúpte si sprievodcu New Yorkom
Získate prístup k 70 stranám čítania o New Yorku. Všetko čo by vás pred cestou malo zaujímať.